طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده بسیار عالی و خوش طعم در منزل

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 23
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 33
بازدید سال : 268
بازدید کلی : 4119

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : دو شنبه 7 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ ، طرز تهیه رولت مرغ ، رولت مرغ چرخ کرده

با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه رولت مرغ را برایتان بگوییم. اگر می خواهید یک غذای متفاوت و خوشمزه با مرغ را برای اعضای خانواده تان درست کنید حتما رولت مرغ را درست کنید چون مزه ی فوق العاده ای داره.در ضمن این غذا رو در مهمانی هایتان هم می توانید کنار غذای اصلی بگذارید. ماده ای اصلی که در این غذا استفاده می شود مرغ چرخ کرده است.

می توانید مقداری پنیر پیتزا یا هر چیز دیگری که می خواهید (مثل زامبون) به سلیقه خودتان به مواد میانی رولت اضافه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ
سینه مرغ چرخ شده 1 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری مقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم
مواد میانی رولت مرغ
قارچ 200 گرم
هویج 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد

 

طرز تهیه رولت مرغ

مراحل تهیه رولت مرغ به این صورت است که ابتدا باید سینه مرغ چرخ شده را در ظرفی بریزید و پیاز رنده شده را رویش بریزید . آب پیاز را باید کاملا بگیرید. مواد را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.مواد را با دست خوب ورز دهید و داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

قارچ ها را به صورت نگینی و هویج و فلفل دلمه ای را به صورت رشته های باریک خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید تا آبشان تبخیر شود. مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.

یک کیسه فریزر باز شده روی یک جای صاف پهن کنید و از مخلوط مرغ مقدار بردارید و روی پلاستیک بگذارید . با دست شروع با پهن کردن مرغ کنید طوری که ارتفاعش 1 سانت بیشتر نشود.از مواد سرخ شده مقداری بردارید و در ابتدای مرغ یک لایه بریزید. حالا مرغ را به کمک پلاستیک رول کنید طوری که مواد در وسط مرغ بماند و پنهان شوند. همه رولت ها را به همین صورت آماده کنید. رولت مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد از این مدت آن ها را ابتدا در کمی آرد سوخاری بغلطانید و بعد در روغن داغ سرخ کنید و با سس کچاپ میل کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود